Измислиха име на „Арена Армеец“

16:20, 06 окт 22 / София 25 3164 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

„Арена София“ е новото име на най-голямата многофункционална спортна зала в България. След прекратяване по взаимно съгласие на договора от предишното ръководство на „Национална спортна база” ЕАД, ЗАД „Армеец“ преустановява генералното си спонсорство и предстои да подкрепи и други големи спортни обекти и мероприятия.

Още преди дни бившият директор на спортната зала Борислав Велков съобщи, че 11 години след откриването залата е останала безименна. Причината: ръководството на НСБ е допуснало да не се подготви навреме процедура за нов генерален спонсор за представителната за София и България зала. Велков обърна внимание, че конкурс е трябвало да се обяви още преди 6 месеца и да се извлекат всички възможни имиджови ползи.

Днес разбираме, че залата вече си има име.

„Арена Армеец“ от днес вече не е… „Арена Армеец“

„НСБ ЕАД благодари на ЗАД „Армеец“ за успешното и коректно партньорство през изминалите 11 години. Сега усилията на ръководството на НСБ ЕАД са насочени към преговори за нов генерален спонсор и запазване на водещата позиция на „Арена София“ като домакин на спортни и развлекателни мероприятия на световно ниво“, заяви изпълнителният директор на НСБ ЕАД Светослав Русинов.

„Щастливи сме, че станахме част от изграждането и утвърждаването на спортна зала на толкова високо ниво. Благодарим за изключителния професионализъм, съвместна работа и всеотдайност през всичките години. Радостни сме, че имахме възможността да подкрепим развитието и подпомагането на българския спорт и култура. В резултат на съвместното сътрудничество с общи усилия допринесохме за реализирането на стотици спортни, образователни и развлекателни мероприятия в многофункционалната спортна зала“, споделя изп. директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

Ръководството започва активни разговори с потенциални бъдещи партньори, като ще се обърне към водещи компании в България. Преди сключването на нов договор за генерално спонсорство на „Арена София“ ще бъде проведена съответната процедура за най-добрата оферта, съобщиха от НСБ ЕАД.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама