Вотът в Русия: Печели „Възраждане“

07:33, 03 окт 22 25 3131 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„Възраждане“ очаквано печели вота в Русия - с общо 160 гласа. На второ място се нареждат БСП - с 33 гласа, а „Продължаваме промяната“ плътно ги следва с 29, става ясно от данните на Централната избирателна комисия.

„Възраждане“ са безспорни лидери в секцията в Москва - със 120 гласа. БСП събират 24 гласа, а на трето място са ПП - със 17. В Москва за „Русофили за възраждане на Отечеството“ са гласували 13 души, а ДБ и ГЕРБ получават по 9 гласа.

При 99% обработени протоколи от ЦИК: ИТН остава извън парламента

Избирателната активност в Екатеринбург е била по-ниска от тази в Москва. В крайна сметка „Възраждане“ са получили подкрепата на 14 избиратели там, ГЕРБ и БСП имат по три гласа, а „Русофилите“ са с два гласа, пише offnews.bg.

В Санкт Петербург за „Възраждане“ са гласували 26 души. ПП са на второ място с 12 гласа. „Русофилите“ и БСП взимат по 6 гласа, а след тях са ГЕРБ, ДБ и „Български възход“ - с по три гласа.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама