Капитанът на Локо изхвърли рокзвездата Дидо от „Фермата“ 

22:10, 01 окт 22 25 3339 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Брутална мъжка битка се разрази във „Фермата“, а един от най-силните участници напусна риалитито. Вокалистът на „Д2“ Дидо си тръгна, сразен от Радо, капитана на баскетболния Локо София, след като двамата се сблъскаха като бикове на Арената, и показаха огромна сила и издръжливост.   

Повече от час жилавият музикант, който е шампион от четвъртия сезон на предаването и експлозивният спортист мериха мускули, като до последния момент не беше ясно кой ще вземе победата. Въпреки че падна в движение от каруца още в първата битка и контузи гърба си, Дидо не се отказа и продължи напред с пълна пара.  

Без да си взимат дъх, опонентите преминаха през няколко тежки изпитания. Радо се развъртя като циркуляр при рязането на летви, а Дидо доказа, че е непобедим в разсичането на талпи.   

Изходът от дуела стана ясен в петата битка, която не изискваше сила, а търпение и бързи рефлекси. Качени на ниски постаменти, Дидо и Радо трябваше да дърпат двата края на въже, а целта им беше да  принудят съперника си да загуби баланс и да стъпи на земята. Рокаджията поведе, но спортистът запази спокойствие, надхитри го и спечели както битката, така и дуела. 

Дидо е голям мъж и изключителен играч, за мен беше чест да се изправя срещу него и да го отстраня“, каза баскетболистът след триумфа си с 11 на 4.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама