„Републиканци за България“: Демократичната общност има дълг към България - да гласуваме заедно в неделя

17:17, 30 сеп 22 / Политика 25 2549 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Партия „Републиканци за България“ призова представителите на демократичната общност у нас да изпълнят дълга си към България и да гласуват на парламентарните избори в неделя.

Те апелират за висока избирателна активност и подкрепа за онези политически партии, които твърдо стоят на проевропейски и трансатлантически позиции. От партията призоват още да се гласува за политически партии, които ще наложат правов ред и върховенство на
закона; които ще имат волята и силата да преодолеят политическата корупция в България и да разследват мегакорупционните проекти „Турски (Балкански) поток“ и фалитът на КТБ; които са решени да достигнат висок стандарт на живот в силна, независима и свободна България.

България  е неразривна част от европейската култура и цивилизация. Всеки
опит да бъдем извадени от тази орбита, ще бъде неуспешен.

„Живеем в трудни и несигурни времена. Държавата ни е политически разклатена от субекти с различни интереси, допускаме действия и бездействия на властимащите – не в интерес на България. Плашат ни, мачкат самочувствието ни, с едната цел да ни разколебаят – да започнем да се съмняваме в избора си - да бъдем свободни и да имаме право да бъдем чути.

А нали за това се борихме? Постигнахме го, развихме го през годините, а сега искаме да го захвърлим. И ако не го осъзнаем, то ще се случи –  незабележимо в забързаното ни ежедневие. Ще ни завладеят хора с низки инстинкти за оцеляване за сметка на тези, които са способни. Нека не го
позволяваме!“, пишат от „Републиканци за България“.


Именно в тези тревожни времена в България надигат глас партии прикрити като „патриоти“ и „българофили“. Не, това не е патриотизъм и обич към България. Това е точно манипулацията за светлото бъдеще, което ни очаква извън ЕС и НАТО. Манипулацията, че „Турски поток“ е в полза на България, а се оказа, че той - „Турски поток“ даде увереност на Путин да атакува суверенна Украйна“, отбелязват от партията и призовава: „Демократичната общност има дълг към България – да гласуваме заедно в неделя!“.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама