Адриан Андреев едва не се сби със съперник на корта

10:00, 30 сеп 22 / Спорт 25 2334 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Адриан Андреев постигна втора победа на Чалънджър турнира във френския гранд Орлеан. Българският тенисист се наложи с 2:6, 7:6(3), 7:6(2) над представителя на домакините Корентен Муте. Преди десетина дни Андреев се справи с 64-ия в световната ранглиста Муте и в Генуа. С доброто си представяне в Орлеан българинът вече заработи 25 точки за световната ранглиста и си осигури ново рекордно класиране.

Още от Италия двамата тенисисти имаха „закачка“ помежду си и след последната точка на мача страстите се нажежиха. При здрависването над мрежата Андреев заби гръдния си кош в тялото на Муте, след което французинът опита да го сграбчи за гърлото. Двамата бързо бяха разтървани от главния съдия на мача, а публиката определено остана шокирана от случилото се, пише sportal.bg.

Няма да се извиня за това, което стана. Когато някой те напусва два пъти, докато те гледа в очите, трябва да го накараш да разбере, че така не се прави. Той ме заплаши и ми каза да го изчакам извън корта. Е, чаках го десетина минути, но той не се появи, а беше скрит зад шестима охранители от другата страна“, написа по-късно в социалните мрежи Муте.

Иначе родният талант показа характер след слабия първи сет, в който допусна ранен пробив, и не успя да се възползва от възможноста да го върне в седмия гейм.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама