Рокади и на върха на НАП

15:03, 20 сеп 22 25 2135 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

След смяната на целия ръководен състав на Комисията за защита на потребителите, рокади са направени в ръководството на ключови дирекции в Националната агенция за приходите.

Главна дирекция „Фискален контрол“ на НАП е с ново ръководство. Досегашният ръководител на звеното за фискален контрол – Филипина Тодорова е освободена от длъжност. Досегашните директори на „Оперативни дейности“ и „Селекция и последващ контрол“ ще заемат експертна длъжност. За директор на ГД „Фискален контрол“ е назначен Емил Беков – дългогодишен служител в НАП. Функциите на ръководител на дирекция „Оперативни дейности“ в Централно управление ще се изпълняват от Спас Шишков, информира приходната агенция.

Промени в ръководството на отдел „Оперативни дейности“ има и в териториална дирекция на НАП София-град, като от заеманата длъжност е освободен досегашният началник Тотьо Карапеев. На негово място ще бъде назначен Стоян Дечев.

Като мотив за настоящите рокади в структурите на Главна дирекция „Фискален контрол“ от приходната агенция изтъкват, че те са в резултат от „наблюдения и анализ на новото ръководство, което има различна визия за тази важна за НАП функция“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама