Руски депутат: Да превърнем Великобритания в марсианска пустиня

18:35, 20 сеп 22 / Свят 25 2470 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Русия трябва да превърне Великобритания в марсианска пустиня. Това обяви в понеделник руският депутат Андрей Гурульов по време на участие в пропагандно предаване по руската държавна телевизия „Россия 1“, пише Клуб Z.

„Байдън обяви, че ако Русия използва химическо или ядрено оръжие на територията на Украйна... слушате ли какви глупости говори? Той каза, че ще има сериозни последици, Русия ще се превърне в дори по-голям парий. Какво го кара да си мисли, че ние ще ударим Украйна с ядрено оръжие? Нали ще живеем в Украйна! Ние имаме достатъчно цели, „Рамщайн“ (американска военна база в Германия) е една от тях, но може да почака. Защо ни е да бомбардираме Украйна или Германия, като има Британия - коренът на злото?“, коментира Гурульов.


Към агресивната реторика се присъедини водещата Олга Скабеева. „Трябваше да го направим днес, всички най-добри хора са на погребението (на Елизабет II)“, посочи тя. „Прости ми, Господи“. 

Но се оказа, че Гурульов само загрява. „Да, когато Британия бъде превърната в марсианска пустиня, за кого ще активират Член 5 (от Северноатлантическия договор). Нищо няма да има останало. Как го наричат - „непоклатим остров“? Е, ние ще го разклатим. Уверявам ви, всички ще отстъпят. Няма да използват стратегическо ядрено оръжие“.

В този момент се намесва другият водещ и настоящ депутат от „Единна Русия“ Евгений Попов. Той изтъква съществена подробност за британските отбранителни способности. „Искам да ви припомня, че Великобритания е ядрена държава и тя също има ядрено оръжие“.

Но Гурульов е „непоклатим“ - „Нека ви припомня, че те имат 245 ядрени глави, които веднага могат да бъдат унищожени. Много по-силни сме в това отношение“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 ivo 14:22, 23 сеп 22

ТОЯ АЛКОХОЛИК СЕ Е НАСМУКАЛ СЪС СПИРТ !ЗНАЕ ЛИ КАКВО Е В Е Л И К А Б Р И Т А Н И Я ? В КОЧИНАТА ДА ИСТРЕЗНЕЕ !

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама