Рапърът Post Malone падна много лошо на сцената 

19:20, 18 сеп 22 / Свят 25 2214 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Рапърът Post Malone претърпя неприятно падане заради дупка на сцената. Той падна толкова лошо, че се наложи лекарите да му помогнат да се стане, а феновете изпаднаха в ужас.

Това се случи в събота вечер в Сейнт Луис в Enterprise Center по средата на концерта, където той изпълняваше Circles”.  Post беше в разгара на шоуто, когато тръгна да слиза по рампа, която се простираше до пода на арената. Проблемът се оказа дупка в пода, която той използва, за да спусне китарата си, и тя се оказа непокрита.

Той стъпи в нея и падна. Очевидец разказва, че единият му крак треперел неконтролируемо. Медиците се втурнаха и в крайна сметка го наобиколиха, докато напускаше сцената, съобщи Нова телевизия. 

Певецът помоли феновете да му дадат няколко минути, за да се върне. 15 минути по-късно Post се появи отново и изпълни Rockstar” и Cooped Up”. Той беше решен да продължи, въпреки че очевидно изпитваше болка, притискайки ребрата си, докато пееше.

Музикантът благодари на тълпата, че остана да го чака и дори се извини. Той завърши шоуто и дори остана след него, за да даде няколко автографа.

Няма информация за състоянието му.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама