Изхвърлиха кмета на най-малкото българско село от „Фермата“

22:35, 17 сеп 22 25 3312 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Жесток разгром на Арената във „Фермата“ преживя кметът на най-малкото българско село Пепелина. Георги не успя да спечели нито една битка и напусна риалитито, сразен с 10 на 0 от хлебаря Чавдар.

Причина за лошото му представяне донякъде беше влошеното му здраве. Кметът влезе в сблъсъка с настинка и температура, но не се оплака и се би мъжки докрай. 

Георги и Чавдар се състезаваха в четири битки. Трябваше да цепят дървени трупи, да режат греда, да коват дъски по стъпаловиден мост и да хвърлят пясъчни торбички в кошове. Макар че Чавдар удари пръстите си с чук и от тях бликна кръв, той финишира пръв във всички изпитания. Хлебарят се справи по-добре и с отговорите на въпросите от Алманаха. 

Георги беше изпратен на дуел, след като се превърна в черната овца на отбора си „Нови надежди“. Кметът подразни съотборниците си с постоянните си, непоискани наставления. „Разбрах, че младите не обичат да получават съвети, защото мислят, че знаят и могат всичко. Но не съжалявам за нищо. Всяка дума, която съм изрекъл и всичко, което съм направил, е било от сърце и душа“, каза 47-годишният участник, преди да се сбогува с конкурентите си и с риалитито. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 hauttytuh 21:22, 13 мар 23

reddit priligy mesenteroides decreased and increased by the time, respectively

2 outsisket 21:42, 17 фев 24

All men who supplement with Trenbolone will end up with shrunken testicles and may shut down ones natural production of semen levitra cout de la vie maroc

3 Abanciata 20:07, 03 мар 24

Stem cell therapy for the treatment of heart failure levitra produit Walking is simple and moves the hips, allowing greater blood flow to the uterus

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама