Отличиха най-добрите работодатели на България за 2022 г.

14:19, 14 сеп 22 25 2146 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Обявиха победителите във водещите награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2022. Победителите бяха отличени сред 457 кандидатури, разпределени в над 70 категории, открояващи работата на компаниите у нас.

Отличието „Най-добър работодател“ грабна компанията SiteGround. А единствената категория, в която победителят се определя от публиката - „Работодател на публиката” - за втора поредна година печели Лидл България.

Career Show Awards са водещите награди за най-добър работодател, които отличават най-забележителните успехи на компаниите в сферата на работодателската марка и човешките ресурси. Компаниите кандидатстват за награда в различни категории със своите стратегии за привличане, обучение, управление и развитие на таланти. През тази година Career Show Awards добави нова група категории „Управление и екипи“, които отличават личния принос на представители на фирмите. Призът за „Изпълнителен директор“ бе връчен на Тони Макмъри за работата му в Ingram Micro Bulgaria, а Recruiter за 2022 година е Калина Вълчева от Ocado Technology.

Над 4000 квалифицирани кадри намират работа на Career Show 2022

„За четвърта поред година Career Show Awards дава гласност на прогреса в развитието на работната среда в България. С всяко издание виждаме все по-големи инвестиции и иновации в сферата на човешките ресурси и грижата за екипите на компаниите. Искам да поздравя всички победители за блестящото представяне и успеха да бъдат първи сред рекордните 457 кандидатури през тази година. Успешните примери и практики изграждат конкурентна среда за работа и доказват прогреса на работодателите в България. Радваме се, че успяваме да бъдем платформата, която награждава добрите стратегии за грижа за служителите“, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Победителите в Career Show Awards се определят от оценките на престижно жури, в което влизат признати професионалисти и обществени личности от различни сфери. Сред членовете на журито и тази година бяха доказани имена като инж. Васил Велев, Росен Плевнелиев, изпълнителния директор на WWF България Веселина Кавръкова, психолога Ани Владимирова и др.

Всички кандидатури и оценки на журито са публикувани и остават публични, с което организаторите гарантират прозрачността на конкурса. Всички победители в Career Show Awards 2022 можете да видите тук: careershow.bg/awards/winners/ 

С най-добрите работодатели на България ще можете да се срещнете по време на кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2022. Събитието ще се проведе на 20 септември в Sofia Event Center, мол Парадайс, и на 21 септември онлайн. Участието в събитието е напълно безплатно след задължителна регистрация на: careershow.bg/register/

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама