Стрелба в търговски център в Истанбул

08:21, 12 сеп 22 / Свят 25 2077 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Шестима души, сред които граждани на Азербайджан и Иран, са ранени при въоръжен конфликт в търговски център в Истанбул - инцидент, заснет от камери за наблюдение, съобщава вестник Sabah.

„По неизвестна причина в търговски център в Сариер избухва кавга между две групи. Когато след известно време спорът прераснал в бой, страните открили огън една срещу друга с пистолети. В резултат на инцидента са ранени шестима души, а след подаването на сигнала на мястото са изпратени екипи на полицията и бърза помощ. Един от ранените е откаран в болница в тежко състояние“, пише изданието

„Предварителното разследване показа, че при инцидента са били изстреляни общо 12 куршума. Шестима са ранени - четирима азербайджанци, един ирански гражданин и един турчин. Иранският гражданин е пострадал случайно и не е участвал в инцидента“, се казва в съобщението, съобщи БГНЕС, цитирайки РИА Новости.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама