Слънчев и топъл вторник

07:00, 06 сеп 22 25 1817 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес ще преобладава слънчево време. Сутринта на отделни места в котловините и равнините ще има ниска облачност или намалена видимост, а след обяд над планинските райони в Западна България ще се развие купеста и на изолирани места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се повишават и максималните ще са предимно между 24° и 29°, в София - около 24°.
   
По Черноморието ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, но валеж е малко вероятен. Ще продължи да духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, според прогнозата на НИМХ.
   
Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителна ще бъде облачността в планините в Югозападна България и там на отделни места, главно след обяд, ще превали. Ще духа умерен вятър със северна компонента.  Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 10°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама