Шофьор помете автобусна спирка във Велико Търново

11:45, 05 сеп 22 25 2095 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

20-годишен шофьор е в болница с множество травми, след като буквално разчлени” автомобила си при зрелищна катастрофа във Велико Търново. За щастие и по чудо жертви няма.

Инцидентът се случва около полунощ. 20-годишен великотърновец с лек автомобил „ „Ауди А3” губи управление над колата и се удря последователно в две дървета, стълб и автобусна спирка. Ударът е бил толкова силен, че двигателят на Ауди” -то е изхвърчал на метри от автомобила, предава БГНЕС.

Движението в района на катастрофата е останало затворено с часове. На младия шофьор е направена проба за алкохол, която е отрицателна. Изчаква се пробата за наркотици.

От Спешна помощ съобщиха, че шофьорът на автомобила е в добро общо състояние с множество травми, но без опасност за живота. Настанен е в Неврохирургия и остава под лекарски наблюдение.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама