Македонец със съмнителни качества и дебел хонорар ръководи щаба на Промяната

18:55, 02 сеп 22 25 3164 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наскоро от ПП „Продължаваме промяната“ обявиха, че ще се явят на предстоящия вот под мотото „Да си довършим работата“. Това веднага предизвика дълбоко учудване в средите на пиарите. Много от тях го определиха като крайно неподходящо, заради сексуалния подтекст, който съдържа и спецификата на взаимоотношенията между бившия министър-председател Кирил Петков и началничката на кабинета му Лена Бориславова.

Слоганът е неуместен и поради редицата объркани политики, които никой в държавата няма желание да бъдат довършвани – самолетната линия София-Скопие, гафовете в законодателната и кадровата политика, завършили унизително с произнасянето на КС, двойната за ЕС инфлация и тн и тн. Специалистите по връзки с обществеността недоумяват как е възможно харвардите, които се славят с усета си към рекламата, да допуснат толкова елементарна грешка и коментират, че има опасност това послание да разруши цялата им кампания.

Няколко дни по-късно мистерията около гафа вече е разкрита. Авторът на слогана се оказа чужденец, който не познава добре българския език. По тази причина той е допуснал грешка като е изградил кампанията на ПП върху послание, което моментално стана повод за подигравки в социалните мрежи. Според няколкото изборни експерта, до които се допитахме, щетата е огромна, защото рекламните материали за кампанията вече са отпечатани, а изработката на нови ще отнеме много време и пари. Така по всяка вероятност кандидатите на Промяната ще бъдат изложени на жлъчни коментари и присмех от страна на политическите си опоненти в продължение на цял месец.

Медията ни тръгна по следите на гафа и се натъкна на още редица интересни подробности. Оказа се, че най-строго пазената тайна в предизборния щаб на ПП е името на чуждестранния експерт, който е нает срещу баснословна сума да ръководи кампанията на формацията. Той се казва Драгиша Живкович и по народност е македонец. Твърди се, че има зад гърба си няколко кампании в САЩ и Европа, но проверката ни показа, че резултатът от тях е бил доста спорен и в никакъв случай не отговаря на огромния му хонорар.

Хора от предизборния щаб на ПП споделиха, че за участието си в кампанията Живкович се е договорил да получи колосалната сума от 1 млн.лв. Научихме също, че мълвата за тлъстия му хонорар вече се носи из щабовете на Промяната в цялата страна и предизвиква масово недоволство сред местните активисти, на които се раздават единствено щедри обещания. Много от тях вече се оплакват, че парите от партийната субсидия не се харчат по предназначение и до локалните офиси не достигат средства за елементарни нужди като гориво и сметки за телефони и интернет.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 9
1 Анонимен 19:28, 02 сеп 22

Топ новини, ама май Пеевски си е отворил портфейла за Вас. Що за статия сте сътворили!!! Гадняри!

2 Анонимен 21:41, 02 сеп 22

Егати тъпаците!!!
Папагали ….
Повтарят глупави тези на някакъв македонски шарлатанин)))

3 Анонимен 06:50, 03 сеп 22

До 2. И какво ви интересуват кой е пиар на партиите? Добре е хората да гледат действията. Снощи в Панорама започна предизборната изява. Освен двама представители, всичките бяха толкова неподходящи за избиране, една пошла говорилня, като се почне от майката от системата, и се стигне до алкохолизирания Волен и русофила. Трябва да се промени закона за партиите, и да се вдигне прага за влизане в НС на 15 процента, за да се отсеят файтоните.

4 Анонимен 17:37, 03 сеп 22

Ами интересува ме,че някакъв македонски пр шарлатанин е написал нескопосано опорки които нашите “политици” повтарят като папагали!
Благодаря за такава промяна!

5 Анонимен 22:54, 03 сеп 22

Явно доста подценявате аудиторията си. Като държите някакви ала-ПИК новини като водещи по няколко дни, мислите, че ще постигнете някакъв ефект ли? Тенденциозно написани грозни статии, нямащи много общо с журналистиката, имащи за цел да дискредитират някой неугоден за собствениците на медията ви. Днес е някакъв македонски ПР, до вчера беше Пролет Велкова. Затваряй.

6 Анонимен 23:51, 03 сеп 22

За жалост аудиторията е така обезверена от тази тъжна действителност ,че съвсем не разбира обективната ситуация на новите политически възможности…
Жалко.
За съжаление сме поставени в ъгъла от неможещи и безидейни уж нови политици.
Рано или късно ще се появи и нашия Орбан!
Чакаме го с нетърпение!
До тогава ще е така.
Тъжно…

7 Пещерняк 13:00, 04 сеп 22

Депутат, софра, запой.
Преход, пасмина, застой.
Болни, доктори, рушвет.
Кмет, корупция, разцвет.

Безпорядък, рев, искри.
Алкохол, жени, псувни.
Цици, интернет, Айфони.
Бизнес, спонсор, милиони.

Обир, банка, далавера.
Ред, полиция, химера.
Път, поръчка, магистрала.
Катастрофа, вой, раздяла.

Улици, ремонт, павета.
Кражби, сеч, екодървета.
Фирми, призраци, офшорки.
Евро, сметки, уговорки.

Избори, елит, управа.
Шок, пародия, държава.
Изход, бягство, терминал.
Народ, история, финал...

8 Пещерняк 13:00, 04 сеп 22

Депутат, софра, запой.
Преход, пасмина, застой.
Болни, доктори, рушвет.
Кмет, корупция, разцвет.

Безпорядък, рев, искри.
Алкохол, жени, псувни.
Цици, интернет, Айфони.
Бизнес, спонсор, милиони.

Обир, банка, далавера.
Ред, полиция, химера.
Път, поръчка, магистрала.
Катастрофа, вой, раздяла.

Улици, ремонт, павета.
Кражби, сеч, екодървета.
Фирми, призраци, офшорки.
Евро, сметки, уговорки.

Избори, елит, управа.
Шок, пародия, държава.
Изход, бягство, терминал.
Народ, история, финал...

9 Пещерняк 13:01, 04 сеп 22

Алоуууу

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама