Том Холанд фаворит за новия Джеймс Бонд?

20:15, 24 авг 22 / Култура 25 1873 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Продължават спекулациите около това кой ще изиграе следващия 007 след последния филм на Даниел Крейг. Феновете на поредицата с нетърпение очакват обявяването на новия Бонд и скорошна актуализация, която разсея някои от най-големите прогнози, вече дава нова информация за това кой може да поеме кормилото.

Последните новини показват, че следващият Джеймс Бонд ще се насочи в различна, „по-млада“ посока. Става ясно, че продуцентите на Бонд търсят по-млад 007. Някой на около тридесет години. Така като основен фаворит се очертава звездата от „Спайдърмен“ Том Холанд.

Известен с ролята си на Питър Паркър в последния филм за Спайдърмен, той изглежда е най-доброто предположение за новия 007. Зад него е Реджи Джийн Пейдж от „Бриджъртън“ и след това Том Харди, въпреки че е на 44 години.

„The Today Show“ разкрива, че британската звезда сега е фаворит сред актьорите, за които се предполага, че ще изиграят известния шпионин на MI6. Изданието твърди, че новината идва след спекулации, че Идрис Елба вече не е заинтересован да поеме ролята.

Холанд би могъл да вдъхне нов живот на застаряващия британски таен агент, а фактът, че той е голям фен на поредицата, е в негова полза.

В „Late Night with Seth Meyers“ по-рано тази година 26-годишният актьор дори предложи своя собствена идея за поантата на следващия филм за Бонд. „По принцип аз съм голям фен на Джеймс Бонд“, каза той. „Обичам филмите на Даниел Крейг. Затова си мисля: ако продължат, ще бъде наистина вълнуващо да видим как Джеймс Бонд се превръща в агента Джеймс Бонд.“

Спекулациите за британеца с емблематичния персонаж идват, след като той напусна социалните медии, за да даде приоритет на психичното си здраве. Актьорът сподели видео, в което уведоми феновете, че си взема така необходимата почивка от дигиталния свят, предаде БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама