Лена Бориславова няма да влиза в листите на ПП

20:10, 22 авг 22 / Политика 25 2666 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Говорителят на кабинета „Петков“ Лена Бориславова няма да влиза в листите на „Продължаваме промяната“. Това обяви самата тя в своя Facebook, като обясни и причините за своето решение.

През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото - с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично, посочи Бориславова, като отбеляза, че е стигнала до извода, че в България да се занимаваш с политика си има своята цена.

„Аз нямам право да я прехвърля върху екипа и работата на „Продължаваме промяната“. Най-накрая имаме шанс да скъсаме окончателно със стария, изчерпан модел на управление, в който някой вожд се разпорежда с хората, с бизнеса, с мечтите и живота ни. Нищо, най-малко пък моето име, не трябва да отклонява вниманието ни от тази цел. Промяната зависи от силни личности, но е по-голяма от всеки от нас поотделно“, подчерта тя.

Накрая Бориславова благодари на съпредседателите на партията Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на ПП, че са я разбрали и подкрепили, както във всеки друг момент от работата ни досега.

От изборите на 2 октомври зависи промяната да продължи и да довършим започнатото. За да си дадем шанс да живеем, да се развиваме, да се борим, да бъдем щастливи - тук и сега“, заключи Бориславова.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 07:32, 23 авг 22

Много свестна, кадърна, културна, интелигентна дама, обаче глупаците и простите в България не търпят умни хора. Искат си простаци и простакеси като Борисов, ПКП, Гешев, Десислава Атанасова .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама