Слави с нови критики срещу старите партньори, намеси и Лили Иванова

17:46, 21 авг 22 / Политика 25 2548 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов продължава да атакува доскорошните си коалиционни партньори в лицето на „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и БСП.

Поводът този път е различните им становища по темата за преговорите с „Газпром“ и нов договор с руския доставчик.

„Корнелия Нинова иска на всяка цена да се възобновят преговорите с „Газпром”. От „Демократична България” за нищо на света не искат да има преговори с „Газпром”. Те дори организираха протести пред президентството с цел да не позволят на служебното правителство да започне отново преговори с руската енергийна компания. „Продължаваме промяната” пък първо категорично не искаха да има преговори с „Газпром”, но сега нямат нищо против, ако „Газпром” дадат ниска цена. Това са моите бивши коалиционни партньори. За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие. И ако избирателят отново гласува за тях, те отново ще си направят коалиция, без мен, разбира се. И нищо не е в състояние да ги раздели“, написа Трифонов във Facebook.

Лили Иванова пее в една песен, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито „Газпром”, нито Русия ще я спрат тая любов. Представете си го така - левите и десните правят любов в тъмното, а „Продължаваме промяната” им светят, коментира още лидерът на „Има такъв народ“, чиито атаки напоследък са насочени основно срещу бившите му партньори във властта.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 18:54, 21 авг 22

Ама този още ли не е си заминал за Учиндол! Мафията от Мултигруп, библиотекарския , Пеевски, Доган и аверът му Борисов, продължават да го финансират, за да ръси простотиите си. Не стига, че за тези години опростачи много млади българи. Пълен отврат!!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама