Василев: Избрах да не падам в пропастта с теб, Слави

11:18, 18 авг 22 / Политика 25 2184 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Продължава словесната война между лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов и отцепилият се от партията Радостин Василев.

Станахме свидетели на поредния неадекватен, злобен и изпълнен с омраза коментар от фейсбук профила на Слави Трифонов“, пише в спциалната мрежа Василев.

„Този път обект на агресията бях аз. След Христо Иванов, Мая Манолова, Татяна Дончева, Корнелия Нинова, Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова и др, дойде и моят ред. Човече, та ти мразиш всичко и всички. Каква политика ще правиш? Агресия срещу Бойко Борисов и Ахмед Доган от устата на Слави Трифонов няма да чуете НИ-КО-ГА. Всички тези негативни емоции са характерни за Слави Трифонов в последно време“, пише той.

Василев подчертава, че приемам поста на Слави като израз на неговата абсолютна политическа, морална и физическа безпомощност. „Това е пореден отчаян опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес проект ИТН с бълнувания за предателство. Да не забравяме, че Слави Трифонов се чувстваше предаден и през лятото на 2021 г., когато ДБ и Изправи се отказаха да подкрепят неговия опит за авторитарно налагане на кабинет с 65 депутати в парламента. Явно Слави обича да се чувства предаден и му е комфортно в тази позиция, както в личния живот, така и в политиката“, посочва той.

Ако бяха в Римската империя: ПП биха сложили за водач на листите си Брут

„Предателят на мечтите за промяна на близо 700 000 българи и изчегъртване на модела ГЕРБ има наглостта да говори за номадство, предателство и службогонство. Лицето, което свали първото работещо срещу мафията правителство след 89-та година, в услуга на същата тази мафия да говори за морал е особен вид чалга-перверзия от тенекиения дворец в покрайнините на София.

Скъпи Слави, нужно ли и да ти напомням, че от обичан от голяма част от българите човек, ти се превърна в най-мразената личност в държавата. В патрон на задкулисието, което ще се опита да продължи грабежа на България.

Аз не съм номад, защото създавам гражданско движение, обединяващо голяма част от разочарованите от теб хора, което ще търси реализацията на идеите на ИТН и което ще подкрепи Продължаваме промяната, а не ставам член на друга партия.

Аз не съм предател, защото не съм помръднал от позициите на ИТН в нито един момент и не съм подвел нито един човек, който ми е гласувал доверие. Аз нямах брокери и не ти звънях да не закачаш Пламен Манолов или Александър Сталийски.  Аз не съм службогонец, защото през целия си живот съм бил в частния сектор и сам си изкарвам парите, които за разлика от теб декларирам съвестно.

Не помня и да съм взимал нещо от теб или да ти дължа нещо.

В последните месеци ти, Слави, тотално затвърди убеждението на всички, че си политически импотентен и ужасно зависим човек, който подлъга много честни и почтени хора. А накрая си направи публично политическо самоубийство, действайки в пълна симбиоза с ГЕРБ и ДПС. За съжаление с теб бяха унищожени и много свестни и качествени хора, които имаха какво да дадат на политиката, но ги беше страх да застанат до нас. Не е лесно да излезеш с лицето си срещу задкулисието.

Слави Трифонов обясни за имуществената си декларация

Аз не се страхувам и избрах да не падам в пропастта с теб, Слави. Защото не заслужавам с нищо това и мога да си позволя да имам собствено мнение, за разлика от Тошко Йорданов или Балабанов. Освен това, Слави, след предателството, което направи спрямо българския народ, ти за мен си НИКОЙ.

Знам, че искаш да завлечеш всичко със себе си в бездната, но аз и напусналите колеги имаме съвест, морал и отговорност и не изпълняваме нареждания на човека от мазето. Ние не сме купени, защото, както ти казваш, България не е за продан.

Скъпи Слави, скоро вече няма да има „Дългия каза не пипай този”.

От първия си ден в политиката ти избра да се криеш от хората, да криеш от публичността имуществото, с което разполагаш, но за сметка на това не успя да скриеш, че си кукла на конци на мафията и пушка на стената, която да гръмне, когато ГЕРБ и ДПС решат. Както и стана.

„Ма-ке-до-ни-я-я-я-я!“ и подобни съшити с бели конци лъжи и полуистини вече не минават пред хората, които разбраха истинската ти същност. Македония беше използвана като смокиново листо, което да прикрие истинските причини за решението ти да събориш правителството. Парииииииии, а не Македонияяяяяяя!

Понеже обичаш да цитираш историята, ти пиша един цитат на Ейбрахам Линкълн, който напълно олицетворява твоето поведение в политиката: „Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време“.

Слави, шоуто приключва с твоя поклон пред ГЕРБ и ДПС. Аз просто изгасих лампата, защото мога да си го позволя. Вече спокойно можеш да се обърнеш към ГЕРБ и ДПС и да кажеш: „Поставих държавата на колене повече от година. Излъгах 700 000 българи. Съборих работещо правителство, заради едни кинти. И всичко това направих само за вас, и само за вас, и само за вас!” Играта за бизнес проекта свърши!

Народът ще подкрепи усилията за промяна и ще даде своята оценка за политическият ви тероризъм. Политическата дестабилизация на страната няма да бъде преодоляна докато няма обединение на всички честни и почтени хора в България. Настъпи времето, новите поколения да поемат решително отговорността за спасението на България“, завършва Василев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама