Граждански арест в София

08:11, 16 авг 22 25 2059 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Жена, шофираща във видимо нетрезво състояние, бе спряна от граждани на Околовръстния път в София вчера вечерта. Полевият тест за алкохол е показал 3,10 промила. Тестът за наркотици е отрицателен.

Шофьори видели криволичещата кола в близост до един от големите търговски центрове. Ивайло, който е карал зад жената, разказа пред bTV, че е забелязал автомобил, който се движи бавно, а при опит да го заобиколи, кривнал рязко. „Тя се движеше от най-крайна лява лента в най-крайна дясна и доста време автомобилите много трудно я заобикаляха“, разказа свидетелят.

След това заедно с негов колега решават да спрат колата, като единият шофира пред нея, а другият отзад. Жената е отбила. Пред полицаите тя не отрича, че е пила алкохол. “Опасността е винаги навсякъде, през цялото време. Аз имам две малки деца. Шофьор съм от 16-20 години, не знам колко. Карам непрекъснато”, каза тя.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама