Кампания в помощ на семейството на писателя Стоян Николов-Торлака

11:15, 10 авг 22 25 2652 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Талантливият и колоритен писател, публицист и журналист Стоян Николов-Торлака си отиде едва на 42 години. След внезапната му кончина съпругата му се грижи сама за трите им деца.

В социалните мрежи валят призиви книгите му да се купуват, за да се помогне на семейството в трудните моменти занапред.

В страницата на писателя във Facebook съпругата му Ани благодари за съпричастността, хубавите думи и подкрепата. „Благодаря и за стотиците поръчки на книгите му. Торлака си струва да бъде четен, макар вече да го няма наоколо. За тези, които ме питат как да заявят книга, напомням, че сайтът и онлайн магазинът му са на: www.torlaka.com. Може да пишете и на съобщение тук до Facebook страницата”.

Напусна ни журналистът и писател Стоян Николов-Торлака

Ще отговоря на всеки и ще изпратя всяка поръчана книга. Само че вече няма да са с автограф“, пише тя, а под публикацията има десетки окуражителни коментари и споделяния. „Може да се наложи забавяне на някои поръчки, тъй като наличностите на някои книги намаляват и ще пусна нови допечатки. Но вярвам, че ще проявите търпение“.

Днес в катедралния храм „Света Неделя“ в София колегите му от сайта „Биволъ“ и Гражданско сдружение „Боец“ организират панихида в памет на Стоян.

И последно, но много важно! Преди да полети, нашият Стоян беше завършил новата си книга. Те е в процес на подготовка и ще я издам. Ако нямате нищо против, понякога ще пиша тук, за да ви информирам за процеса, или просто за да си припомним нещо хубаво за него. А той, кой знае, може би сега се разхожда из безкрайния свят на Диви дол, може би вече се е запознал с Иваил или пък чете този текст и търси да намери дали не съм „изяла“ някоя буква. Благодаря ви за високата оценка за всичко, което Стоян правеше“, пише в заключение тя.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама