Следващите избори са исторически – това е втори „10 ноември“

19:38, 31 юли 22 / Политика 25 3103 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Не знам дали избирателите разбират, че този вот, който предстои, е исторически вот. Това заяви медийният анализатор Георги Лозанов в ефира на bTV.

„Светът е различен от този, който беше през ноември 2021 г., няма нищо общо. За нас на карта са поставени основните ни постижения за тези 30 години и те са свързани с нашата прозападна ориентация“, смята той.

Лозанов определи предстоящия вот като нов 10 ноември. Той обясни, че трябва да дойде редовно правителство, което да е прозападно. „Ако това не стане, се връщаме 30 години назад и все едно 10 ноември не се е състоял“, каза той.

„При положение, че първият не е дошъл. Ние мислехме, че съветският режим и неговите модификации са паднали без кръв и оттук нататък тези държави, заедно с Русия, ще се интегрират с демократичния свят. Русия се готви за сблъсък с демократичния свят и България е заплашена“, каза oще Лозанов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 5
1 Анонимен 21:28, 31 юли 22

Това плашило и топли се изказва подлога долна

2 Анонимен 03:54, 01 авг 22

Лозанов е прав, че тези избори са исторически.

3 Лк 03:55, 01 авг 22

Прав е Лозанов.

4 Анонимен 06:36, 01 авг 22

ПО ДОБРЕ, ДА СЕ ВЪРНЕМ 30 ГОДИНИ НАЗАД, ПАК ЩЕ ЖИВЕЕМ ДОБРЕ КАТО ТОГАВА!!! ТЕЗИ "ДЕМОКРАТИ" СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА!!!

5 Питащият 08:58, 01 авг 22

По-следващите или тези след тях може и да са исторически , но тези ще са цирк , който няма да произведе Промяна , нито Статукво . Радев ще състави поне още две служебни правителства докато е президент . Залогът е толкова голям , че Мутрата взе да да се прави на реформатор . Отговорът на ПП е ,че опрощаване на греховете ще има само след покаяние при бай Ставри .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама