Август идва със слънце и на места дъжд

07:05, 01 авг 22 25 2003 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Днес сутринта ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще има по-значителни, временни увеличения на облачността, но само на отделни места, главно в североизточните райони ще превали. Ще остане ветровито с умерен, временно силен северозападен вятър, който вечерта ще отслабне.

Преобладаващите максимални температури ще са между 27° и 32°, в София - около 27°.

По Черноморието сутринта ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над северното крайбрежие и на отделни места там ще превали. Ще остане ветровито с умерен, временно силен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от изток и ще отслабва. Максималните температури ще бъдат 27°-31°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, според прогнозата на НИМХ.

В планините сутринта ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен, временно силен северозападен вятър. Температурите ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 16°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама