„ПП сме си същите, президентът Румен Радев се промени“

11:32, 30 юли 22 / Политика 25 2524 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Продължаваме промяната“ сме си същите, президентът Румен Радев се промени. Това обяви последният председател на 47-ото Народно събрание Мирослав Иванов.

„Ние сме имали своите грешки, но сме имали и положителни неща. Радев в нито един момент не каза поздравления за правителството“, каза той в ефира на bTV.

Той дори коментира, че изказванията на Радев за казуса със Северна Македония може би противоречат на Конституцията, тъй като външната политика на държавата се определя от Министерския съвет, а не от президента.

Разочарован съм от депутатите, държат се арогантно и надменно

Разочарован съм от това, което виждам пред себе си. Голяма част от депутатите се държат арогантно, надменно, държат се зле с колегите си. Това е трудно да бъде ограничавано и да се насочва в посока, в която да бъдем градивни и да ковем закони, а не да влизаме в цинични обиди“, каза още Мирослав Иванов.

Той казва, че с известно облекчение е приключил последният му работен ден на тази позиция. „Аз нямах никакви очаквания и нагласи, че ще бъда част от листите. За мен нещата поеха в неочаквана посока и изведнъж станах пръв сред равни. Тежка е тази корона, аз съм я приемал винаги с огромна отговорност“, каза Иванов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 14:49, 30 юли 22

.

2 Анонимен 14:51, 30 юли 22

Президента Радев трябва да измисли нещо да стане президентска република и стига сме ги хрантутили тези 240 плюс съветници секретарки шофьори и коли

3 до Анонимен 14:51, 30 юли 22 15:56, 30 юли 22

Конституцията не му дава права да мисли и да променя държавното устройство сам.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама