Трифонов към Рашков: Арестувайте ме, аз съм мафиот

17:00, 25 юли 22 / Политика 25 3023 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Това написа във Facebook лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации – „Ку-ку”, „Каналето”, „Хъшове”, „Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия „7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия”, иронизира той.

Трифонов: Комунист власт и мандат на пуска

Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков. Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.  Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате”, продължава бившият шоумен.

„Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот. Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите. Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог”, пише още Трифонов.

Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с „Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа”, завършва той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 17:38, 25 юли 22

.

2 Анонимен 19:07, 25 юли 22

Този като Банкянският, освен мафиот, е и психясал, но това е от дрогата. Слаффчу, има и политически мафиоти, които взимат парички от други мафиоти, но е трудно доказуемо. Ако си честен, Ами като уж лидерче, си подай декларацийката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама