ГЕРБ: Изборите може да бъдат изместени и преди 2 октомври

09:07, 25 юли 22 / Политика 25 2243 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

По време на консултациите с президента е била обсъждана датата 2 октомври за предсрочни избори, но заради събитията от последните дни датата може да тя изместена по-напред. Това коментира шефът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Радев се обяви за избори в началото на октомври

Продължаваме промяната“ не иска преговорите за кабинет да успеятказа Атанасова пред bTV.

Според нея третият мандат трябва да бъде върнат веднага. 

Тя коментира и записа от срещата на „Демократична България“, като заяви, че ГЕРБ по никакъв начин не са отрязали и манипулирали записа от заседанието. 

„Не всичко започва и свършва с ГЕРБ. То се излъчваше онлайн, а колегите от “Възраждане“ са го гледали онлайн и са го пуснали на страницата си. Изведнъж започна в кулоара да се шуми. (…) Ние разбрахме, че ПП имат две крила – парламентарно и Лена Бориславова. Разбрахме, че има много желаещи да са бухалкодържач“.

Най-много ме шокира, че всичките им разговори как мислят за България, как мислят за хората, как България е над всичко не кореспондират със записаното“, посочи тя, допълвайки, че не се обсъждат цените на хляба, олиото или 22-те закона, които трябва да бъдат приети за Плана за възстановяване.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 10:40, 25 юли 22

БСП са отговорни не като вас безотговорни и интриганти

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама