Тошко Йорданов обвини Лена Бориславова за казуса с КЕВР

22:15, 22 юли 22 / Политика 25 2942 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Проблем е, че се договарят ПП и ДБ Кирил Петков отново да е Минисерския съвет, слуховете, че отново са щели да предложат Асен Василев за министър-председател, че не трябва да има министри от ИТН. Това не е обичайно. Ние директно казахме, че Кирил и Асен не трябва да бъдат част от МС. Ние седнахме да преговаряме само по програма. Това заяви пред БНР председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

По думите му личните амбиции на няколко човека са се оказали по-важни.

Слави Трифонов: Няма да подкрепим правителство на лицемерие

Моралът и честта не трябва да бъдат скрити зад желанието на някой да остане на власт на всяка цена. Недоволни са, че БСП постъпват практично и водят разговори, без да поставят условия“, каза Йорданов за поведението на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Законът за КПКОНПИ е отвратително лош“, посочи Йорданов. По думите му не бива да се прави закон, който да позволява антикорупционната комисия да се използва за бухалка.

Приеха правилата за избор на шеф на КПКОНПИ

Председателят на ПГ на ИТН обвини директно началника на политическия кабинет на министър-председателя Лена Бориславова за казуса с КПКОНПИ и обявеното от КС противоконституционно избиране на нов председател на регулатора.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 07:05, 23 юли 22

Още малко ще обвинявате това ви е Залеза

2 Анонимен 07:08, 23 юли 22

От този, от Слаффчу Чалгария - простаков, Ива - разградската деоесарка вони на смрад!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама