The Chainsmokers се готвят за изпълнение на ръба на космоса

20:35, 20 юли 22 / Култура 25 2612 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Дуетът The Chainsmokers - Дрю Тагарт и Алекс Пол, се готви за изпълнение на ръба на космоса, съобщи Асошиейтед прес.

Двамата подписаха договор да се изкачат в капсула под налягане, закрепена за стратосферен балон, на около 30 км над Земята. Това ще ги направи първите музиканти, пели на ръба на космоса, каза Райън Хартман от компанията за космически туризъм „Уърлд вю“ пред Асошиейтед прес.

The Chainsmokers ще се включат в един от първите полети на компанията, насрочен за 2024 г. Те ще запишат изпълнението си в капсулата и така ще дадат на зрителите възможност да съпреживеят музиката и преживяването от полета. 

The Chainsmokers има пет хита в топ 10 на класацията за сингли Хот 100 на „Билборд“. Това са „Closer“, „Paris“, „Don't Let Me Down“ и „Something Just Like This“ с „Колдплей“ от 2017 г. 

Изборът на The Chainsmokers за полета е отчасти лично решение, но и опит да бъде привлечено вниманието на по-младата публика, пише БТА. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама