Слънчев и топъл вторник

07:00, 19 юли 22 25 1612 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Времето ще бъде слънчево. След обяд над планинските райони ще се развива купеста облачност, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 28° и 33°, в София - около 27°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат между 24° и 27°. Температурата на морската вода е 23°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра - около 14°.                      

В сряда и четвъртък ще бъде слънчево. В по-голямата част от страната ще е почти тихо, по Черноморието ще духа слаб, след обяд до умерен североизточен вятър. Температурите бавно ще се повишават и в четвъртък максималните ще са между 32° и 37°, сочи прогнозата на НИМХ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама