Републиканци за България: Защо ГЕРБ и БСП не коментират резултатите в Ракитово

20:10, 12 юли 22 / Политика 25 2005 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Вчера се разрази политически спор между ГЕРБ и БСП, във връзка с резултатите от частичните избори в село Лиляче, община Враца.

Странно, защо тези две партии не коментираха преди седмица изборните резултати от частичните избори в община Ракитово. Веска Андонова - кандидат на БСП е трета, а Георги Тупаров е издигнат от ИК, негласно подкрепен от ГЕРБ, пишат от Републиканци за България.

Каква ли щеше да е реакцията на Борисов, ако беше спечелил Георги Тупаров. Предизборната кампания на Тупаров беше закрита от Лозана Василева, бивш зам.-министър на земеделието в кабинета „Борисов 3“ и кандидат за депутат от листата на ГЕРБ, а в деня за размисъл получи подкрепа от Борисов и Найден Шопов - областен лидер за Пазарджик.

Тази негласна подкрепа беше силно демонстрирана в социалните мрежи и избирателите направиха своя информиран избор. Изборите бяха спечелени на първи тур от Георги Холянов с 2516 гласа, издигнат от ИК, защото с бъдещата си работа като кмет дава хоризонт за общината и се дистанцира от политическото противопоставяне.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама