5G ULTRA и мобилните планове Unlimited на A1 са „Продукт на годината 2022“

12:47, 07 юли 22 25 1621 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

 

Мрежата от пето поколение на А1 5G ULTRA и мобилните планове Unlimited бяха отличени от престижния международен конкурс „Продукт на годината 2022“. Наградата беше присъдена на базата на резултати от национално представително проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в България, и тестове на скоростта и ниското времезакъснение на 5G ULTRA.

Стартираната през ноември 2020 година 5G ULTRA е първата истинска мрежа с 5G оборудване и честоти в България, която предлага гигабитови скорости. С нея А1 предлага 5G покритие на потребителите в над 180 населени места и курорта. Достъп до 5G ULTRA е включен във всички тарифи Unlimited и ONE за първите 5 месеца, а за Unlimited Ultra за целия период. През летните месеци на 2022 година А1 направи достъпа до 5G ULTRA още по-лесен и достъпен за своите клиенти, като го предостави за всички абонати на мобилна абонаментна услуга. За да могат повече потребители в страната да се възползват от предимствата на новото поколение мобилни комуникации, А1 предлага над 40 модела 5G ULTRA-съвместими устройства и услугата за домашен интернет по мобилна мрежа - 5G Net Box.

„Нашата 5G ULTRA мрежа от ново поколение е потвърждение на технологично ни лидерство, но и израз на ангажимента на А1 да прави дигиталния начин на живот все по-достъпен чрез технологиите. 5G не означава само по-високи скорости. Мрежите от ново поколение ще създадат поредица от развития, които ще променят живота ни. Отличието от световно признат конкурс като „Продукт на годината“ ни носи много радост, гордост и удовлетворение, защото то изразява мнението на хиляди потребители в страната. Поредното признание за 5G ULTRA обаче е и силен стимул да продължаваме да се развиваме и да не пестим енергия, усилия и средства в изпълнение на най-важната мисия – да даваме енергия на дигиталния начин на живот във всички негови измерения.“, коментира Симеон Донев, член на Управителния съвет и старши директор „Маркетинг“ в А1 България.

„Продукт на годината“ е най-голямата световна награда за иновации в продукти и услуги, гласувана от потребителите. Конкурсът се провежда в повече от 45 държави на всички континенти. В конкурса участват потребителски продукти или услуги, които предлагат иновация в своята категория, и са лансирани на пазара през последните 24 месеца. Победителите в категориите се определят на база национално представително изследване, провеждано от Nielsen International. В България конкурсът се провежда от 2017 година с постоянно нарастващ брой участници. В настоящото издание се съревноваваха компании в 12 категории. Други две иновации на А1 – дигиталният портфейл A1 Wallet и интерактивната телевизионна платформа Xplore TV спечелиха първи места в своите категории през 2020 година.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама