Задържаха 45 футболни фенове от Черна гора

12:21, 06 юли 22 25 1253 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Полицията задържа 45 футболни фенове от Черна гора. Причината - взели са различни хранителни продукти и напитки от бензиностанция, намираща се в района на с. Добри дял, но са „забравили“ да си платят и са потеглили с автбус. За това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Установено е, че взетите от бензиностанцията продукти възлизат на около 900 лв. Задържаните са възстановили паричната им равностойност. 

Снощи е имало мач в Разград, където е участвал техния клуб „Сутиеска“. Сигналът за случилото се е подаден към полицията тази нощ около 01.00 ч. на тел. 112. Незабавно стартирали заградителни действия съвместно със служители на ОДМВР – Габрово. В резултат на това в района на Севлиево автобусът, в който чужденците пътували, бил засечен и спрян. Превозното средство е конвоирано до РУ – Г. Оряховица, където 45-мата пътници са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР

Образувана е преписка. Работата по случая продължава.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама