Мирчев: Едни от най-високопоставените хора в България са руски шпиони

19:30, 03 юли 22 / Политика 25 2063 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Не сме имали съмнение какво правят голямата част от руските дипломати в България. Получихме уверение, че руското разузнаване и руската шпионска мрежа е достигнала до върховете на държавата, което е много по-притеснително. Това заяви в ефира на bTV депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев.

Два самолета с отзовани руски дипломати отлетяха от София

Представете си едни от най-високопоставените хора в страната на избираеми длъжности“, добави той. По думите му срещу тях има доказателства за сътрудничество с руските служби. „Щом те могат да стигнат до най-високите нива в страната, бъдете убедени, че не работят в интерес на България, а срещу него“, каза още Мирчев.

Три доклада на ДАНС са основанието за изгонването на руските дипломати

„Това не ни се е случвало в предишни години и знаем защо, защото тогава България трябваше да обслужва интересите на Путин, най-малко България се страхуваше. На закритото заседание в парламента получихме уверения, че докладът на ДАНС и списъкът на хора с дипломатически статут е резултат от дългогодишни разследвания на българското контраразузнаване“, обясни той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 06:47, 04 юли 22

НИКОГА НА ВЛАСТ-герб-сдс дпс итн и копейкин.Тяхната цел е само една.Да влязнат в затвора.И то скоро ще им се збъдне.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама