Синът на Владо Николов стана Играч на годината в САЩ

13:23, 30 юни 22 / Спорт 25 1961 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Алекс Николов от Националния отбор на България миналия месец беше избран за играч на годината в колежанското първенство по волейбол на САЩ от Асоциацията на американските волейболни треньори в NCAA. Той е първият първокурсник в историята на Асоциацията, който печели наградата, съобщиха от американското посолство в София.

Алекс е първородният син на волейболиста ни Владимир Николов.

Мъжкият национален отбор по волейбол на САЩ и този на България се срещнаха в София миналата събота в мач от Волейболната лига на нациите 2022. В неделя представители на Посолството на САЩ се присъединиха към местните фенове и колеги от дипломатическата общност, за да подкрепят своите отбори, докато Съединените щати играха срещу Полша.

Празничното събиране на фенове от различни държави демонстрира приятелство и единство чрез спорта, посочват от посолството.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама