Горещ четвъртък

07:00, 30 юни 22 25 1114 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Температурите още ще се повишат и максималните ще са между 31° и 36°, в София - около 31°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност, но вероятността за валеж е малка. Ще духа умерен  вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 25°, на 2000 метра - около 18°.

През първите два дни на юли времето ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове, ще се развива купеста облачност, по-значителна над планинските райони, където ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. На повече места ще се явленията в петък, когато и максималните температури ще са между 32° и 37°, в събота - с един до три градуса по-ниски, показва прогнозата на НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама