Рашидов: Не може хора от улицата с яйца да управляват

09:27, 26 юни 22 / Политика 25 1353 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времената винаги са били смутни, но този път са смутни плюс инфантилни. Не може от улицата, хвърляйки яйца, да се управлява една държава. Това каза пред bTV бившият министър на културата от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Това, което преживяхме, е един инфантилизъм. Управлението на една държава е тежка и сериозна професия и са много малко хората, които могат да го правят. Това не е детска градина“, каза Рашидов.

„Мъдростта управлява една държава, отговорностите са много. Хора от улицата с яйцата директно в управлението е малко трудно. Затова и напуснах“, допълни бившият министър.

Борисов: ГЕРБ ще подкрепи актуализацията на бюджета макар да е лош

„Всички искаме България да е добре. За съжаление се получи две години загубено време за българския народ“, каза още Вежди Рашидов.

По думите му няма нова коалиция в момента в парламента, а има просто нови позиции. Според него ще се стигне до избори.

С омраза не може да се управлява. Тези хора мразят, трябва да си отидат. Но не трябва да се връщат с омраза. Трябва да узреят, по-добри хора и да дойдат да управляват една държава, за да са по-добри хората", каза още Вежди Рашидов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 17:35, 26 юни 22

Рашидов ти си от хората от 90 год.С една дума си един от унищожителите на бг.

2 Анонимен 17:36, 26 юни 22

Рашидов подкрепял винаги прест…ниците от герб дпс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама