Получихме си Деси, Данчо, Тошко, Тома, Балабан и Делян...

15:15, 23 юни 22 25 1544 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Пулмологът проф. Коста Костов коментира падането на кабинета. Публикацията си във Facebook е озаглавил: „Щастието е кратка болка“.

Ето какво е написал, без редакторска намеса:

ЩАСТИЕТО Е КРАТКА БОЛКА

Започва подмяна на опита за промяна!

Ако играеш белот по правилата „на вързано“ с изпечени лъжци, срещу твоята терца стои винаги каре аса, завряни в нечий широк ръкав, скроен по мярката на политическите манипулатори.

Тези, които се радват на успеха на новата коалиция от политически коафьори, са в щастливо съгласие с Делян Пеевски, който не пропусна вчера гласуването и се появи на барикадата със злорада усмивка на победител. 

Гладните за мърша медийни репортери му навираха микрофона като прясно изпечено свинско бутче и се превъзбуждаха от неговото назидателно слово. Сластно заголиха кълки, готови за ново обладаване.

Изпито и платено! Да идва духовата музика и да свири казачок и кючек.

Истинското изпитание за ПП „Продължаваме промяната“ започва сега.

За политическата зрелост на един народ не се съди по управлението, а по опозицията. Досега все не случвахме на опозиция. Дано сега най-после случим.

Вижте вчерашната опозиция как навири перчема и се обедини в името на общата далавера. Чалгата ще се настани отново в домовете ни - политическа, медийна, правосъдна, социална... Тъкмо решихме, че сме й изключили микрофоните.

Получихме си Деси, Данчо, Тошко, Тома, Балабан и Делян...

Ще се възраждаме.

Политиците в дясното либерално пространство не успяха да удържат опорните темели на либералната промяна и бяха захапани от прегладнелите песове на корупционното статукво.

Защото им липсват нови харизматични лидери. Твърде много са гнилите остатъци, обрани от сергиите на денонощния пазар за политически плод-зеленчук, създаден от ГЕРБ. В сянката на новите политици на промяната, старите десни получиха горчив урок - ако веднъж се продадеш за власт, трудно си връщаш доверието на обществото. Имам кратки, но разочароващи собствени наблюдения. Лумпените, които слязоха от автобусите, за да върнат рестото на чорбаджиите, знаят за какво става дума.

Чорбаджиите пак ни препикаха потурите.

Като в Копривщица, Перущица...

Винаги са накървени - за власт и гечинмек.

„Робството не е стаж за демокрация“

Вече 32 години правим неуспешни опити да се измъкнем от стигмата.

Посадихме роза, а поникна картоф.

Изядоха го поповите прасета.

Нямат наяждане.

Коста, прости многословието!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама