Intelligent Music Project с лятно турне и нов албум

19:15, 23 юни 22 / Култура 25 1468 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Българската рок група Intelligent Music Project, заедно със своя основен вокалист Рони Ромеро (Rainbow), ще се завърнат на живо на българската сцена през август и септември като част от турнето си „The Unconditioned Tour”. Концертите ще бъдат в подкрепа на седмия пореден албум на Intelligent Music Project „Unconditioned”.

И тази година няма да пропуснем да се срещнем с нашите фенове в по-големите български градове. Освен нови песни, екипът ни е подготвил още по-атрактивно шоу – сценични ефекти, екрани и мултимедия. Погрижили сме се за всичко, хората единствено трябва да дойдат и да се забавляват“, споделят от екипа на Intelligent Music Project.

„Intelligent Music Project“ подариха ретро пиано на Летище София

Градовете и датите, на които може да гледате шоуто на Intelligent Music Project са:

17.08 - Пловдив, Античен театър
31.08 - Стара Загора, Културен център
03.09 - Варна, Летен театър
04.09 - Бургас, Летен театър
09.09 - София, Sofia Summer Fest
20.09 - Русе, Канев център
24.09 – Букурещ, Аренеле Романе (съвместен концерт с румънската група The Trooper)

Билети за концертите могат да бъдат закупени от Eventim (https://bit.ly/3xG5O7B) и Grabo.

Седмият албум на Intelligent Music Project „Unconditioned” ще излезе на 27 юли – в деня на сватбата на основният вокалист на групата Рони Ромеро с неговата годеница Корина, където кумове ще бъдат сем. Врабевски.

„Unconditioned“ (бълг. „Безусловен)“ е албум, посветен на безусловната обич като решаващ фактор за нормализацията на съвремието ни. Тази обич трябва да е насочена най-вече към нашите деца, защото именно те са бъдещето, а ние сме тези, които трябва да ги напътстваме и възпитаваме да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Само с повече такива хора светът ще стане по-добър“, споделя за албума създателят и продуцент на Intelligent Music Project д-р Врабевски.

Част от „Unconditioned“ ще бъде и „Intention“, с която групата представи България на Евровизия 2022 в Торино. Освен конкурсната версия обаче в албума ще бъде включен и оригиналният, по-дълъг вариант на песента, който следва характерния мелодичен прогресив стил на Intelligent Music Project, както и караоке версия.

Голямата новина за седмия албум е, че в него като барабанист и музикален копродуцент се завръща легендарният Саймън Филипс (ТОТО).

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама