„Възраждане“ няма да разговарят, заканиха се да управляват сами

21:09, 22 юни 22 / Политика 25 1678 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Ние няма как да имаме партньори в този парламент. Това коментиралидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов след успешния вот на недоверие срещу кабинета.

Той даде да се разбере, че партията му няма да разговаря с останалите партии в парламента , защото били пет американски и една турска.

„Няма политическа сила в този парламент, с която да управляваме“, отсече Костадинов, цитиран от БНР.

Във връзка с това, че „Възраждане“ са подкрепили вота на недоверие заедно с ГЕРБ-СДС, ДПС и „Има такъв народ“, Костадинов напомни, че от няколко месеца неговата партия иска оставката на правителството.

„В конкретния случай това, че други политически сили са подкрепили това, което ние говорим от шест месеца, нас трябва да ни притеснява ли? Даже мога да ви кажа следното нещо - бих се радвал, ако има депутати от „Продължаваме промяната“, БСП, „Демократична България“, които да ни подкрепят", добави лидерът на „Възраждане“.

„Поредното проамериканско правителство беше отстранено от парламента“, коментира на свой ред Цончо Ганев от „Възраждане“, цитиран от БНТ.

По думите му заради правителството България се е отказала от националните си интереси и суверенитета си по отношение на Северна Македония.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 12:35, 23 юни 22

.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама