„Винаги срещу мафията“: Пеевски на протеста срещу правителството

18:16, 22 юни 22 / Политика 25 1365 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Депутатът на ДПС Делян Пеевски се появи на антиправителствения протест, който съпътства вота на недоверие към кабинета „Петков“.

Пеевски  рядко участва в заседанията на парламента – именно той бе единствения депутат, който не се появи на гласуването на оставката на председателя на НС Никола Минчев, която отприщи началото на протестите миналата седмица.

Присъствието му точно днес е символично. Преди да влезе в Народното събрание, депутатът от ДПС мина през антиправителствения митинг, където бе приветстван от активисти на партията. Той се здрависа и снима с част от демонстрантите, но отказа да отговаря на въпроси на журналисти.

„Винаги срещу мафията и Иво Прокопиев. Срещу премиера и Иво Прокопиев“,  коментира той в отговор на въпрос как ще гласува на вота на недоверие срещу кабинета.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама