Радостин Василев заговори за нова партия

15:24, 19 юни 22 / Политика 25 1673 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Отцепилият се от ИТН бивш министър на спорта Радостин Василев се замисля дали да не сформира с останалите си съмишленици нов политически проект.

„Съвсем искрено ще съберем един национален форум и ще помислим заедно с тях, защото колективният начин е по-правилен за определяне не бъдещото“, съобщи Василев пред Bulgaria on Air.

„Кой кого подкрепя ще се види на избори“, каза той като не потвърди твърдо как хората, напуснали ИТН, ще участват в евентуален предсрочен парламентарен вот. Самият той твърди, че десетки се свързали с него, за подкрепят действията му.

Василев вече не е сигурен, че ще се съберат достатъчно депутати, които да гласуват „против“ вота на недоверие в сряда. „Правителството не би издържало вота на недоверие, като гледам ситуацията в Народното събрание, и ще отидем на избори. Това е моето лично мнение и ако нещо се промени, ще бъда много изненадан“, каза бившият министърът днес на брифинг в Плевен.

Василев съобщи, че закрива офисът на „Има такъв народ“ в Плевен, който по негови думи сам е открил и финансирал. Офисите в областта доскоро са били 4 - в Плевен,  Червен бряг, Пордим и в Левски. Засега само организацията в Червен бряг остава вярна на Трифонов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама