Издирват безследно изчезнал студент

11:14, 17 юни 22 25 1590 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Издирват 22-годишен студент от НБУ, който е в неизвестност от 5 юни. Момчето е от Плевен, а родителите му са подали сигнал в МВР и очакват бързо съдействие. 

Майката на момчето Вася Манолова отправя призив за помощ чрез своя Facebook и към всички граждани. Тя посочва, че синът ѝ за последно е отседнал в хотел „Изи“ София, на 7 юни, след което напуска територията на България с чартър, изпълняван от „Balkan Holiday“, до Бодрум, Турция. На 14 юни чартърът се завръща без момчето.

Още същия ден го обявяват за изчезнал в Плевен. На 15 юни е обявен в София в Трето Районно управление на МВР.

„Това, което съм разбрала е, че от хотела не бяха изискани записите от камерите. Има записи на камерите с момичето, с което е напуснал последно хотела. И нямаме информация дали със същото момиче е напуснал страната ни е заминал за Бодрум. И от всички пътници знаем, че Симеон Манолов не се е върнал със съответния чартър. Нямаме контакт с него. Обръщаме се с молба всички, които имат информация, да се обърнат към компетентните органи, за да помогнат на разследването и намирането“.

Всички, които могат да съдействат на разследването или имат информация за лицето, да се свържат с 0898702573 и 0889217602 (родителите на Симеон).

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама