Големите кавички: „ГЕРБ е немска овчарка, „Продължаваме промяната“ - чихуахуа“

10:50, 15 юни 22 / Големите кавички 25 1590 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

ГЕРБ е немска овчарка, „Продължаваме промяната“ - чихуахуа. Това коментира депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във връзка с внесения от партията вот на недоверие към правителството.

Мислех си какво е ГЕРБ и какво е ПП. Ние сме хората, които можем да свършим работа и знаем как да се справим с такива кризи. Ние сме като немска овчарка, която може да свърши работата. При ПП имаме модерно куче, чихуахуа - всички го искат в чантичката си, но то не може да свърши работа. И това се доказа“, подчерта Добрев.

И допълни: „Според мен трябва да се изберат хората, които могат да свършат работа. Мисля, че във всяка една партия могат да се намерят такива. За всяко министерство трябва да се търси не по партиен избор, а човекът, който да свърши работа. Изборите би трябвало да са последния вариант в тази тежка ситуация. Ако ПП не успеят да накупят депутати и вотът мине, шансът за правителство е 10%“. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама