Кои са 100-те най-добри работодатели в България за 2022 година?

14:35, 14 юни 22 25 1617 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Публикуваха индекса Топ 100 най-добри работодатели в България за 2022 година. Ежегодният индекс на Career Show цели да отличи работодателите, които полагат целенасочени усилия за подобряване на работната атмосфера и условията на труд у нас. Тазгодишната класация е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години.   

Челната десетка в класацията заемат:

  • - Kaufland България

  • - SiteGround

  • - Paysafe

  • - Tavex

  • - Lab08

  • - Talent Group

  • - Лидл България

  • - HRS Bulgaria

  • - Теленор България (вече Yettel България)

  • - Райфайзенбанк (България) ЕАД

Тазгодишното издание откроява компании, които не са присъствали в отличията досега. Сред тях са имена като eBag, Bosch Engineering Center Sofia, iCard, Luxoft Bulgaria, Creative Assembly Sofia и др. Именно все по-големите инвестиции на фирмите в посока развитие на човешкия ресурс е причина на повече нови имена да попадат в престижната класация, съобщиха от Career Show.

Обявиха 100-те най-влиятелни ИТ личности в България

С радост наблюдаваме активността на българските работодатели в стремежа им към подобряване на работната среда у нас. Индексът “Топ 100 най-добри работодатели в България” цели да даде гласност на техните постижения. С това проследяваме развитието им през годините и инициативите, с които дават своя личен принос към създаването и развитието на благоприятна и стимулираща работна атмосфера. Като организатори на водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards имаме възможност в детайли да следим проектите и стратегиите за развитие на служителите и корпоративната култура в България, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Индексът събира отличията на победителите в Career Show Awards 2021, Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2021, Forbes Business Awards 2022, Top Employer Institute и Капитал Топ 100.

Цялата класация, както и методологията в детайли, може да бъде намерена на уебстраницата на Career Show.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 FloydMEF 10:49, 12 юли 22

Проводится конкурс цифровой нефтегазовой отрасли.
Участвуют граждане от 18 до 30 лет, в соответствии с программой
«Цифровая экономика Российской Федерации».
Участники проекта получают доступ ко всей библиотеки нефтегазовой промышленности.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама