Големите кавички: „Може да сме лоши, но избрахме да сме истински“

11:00, 14 юни 22 / Големите кавички 25 1607 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Да, може да сме лоши, но избрахме да сме истински. Това обяви депутатът Станислав Балабанов от „Има такъв народ“, след като стана ясно, че шест души напускат партията и свалят доверието си от лидера Слави Трифонов.

Подписахме коалиционно споразумение  с „Продължаваме промяната“, за да премахнем лошото, което 12 години управляваше България. За съжаление създадохме още по-голямо лошо в това Народно събрание. Така изглежда в момента политическата ситуация у нас.

Определени медии, анализатори и хора, които са на хранилка, когато ние направим нещо веднага излиза дългата ръка на ДПС, веднага ние сме част от октопода на статуквото и веднага ние сме виновни за войната в Украйна и за това, че Путин е неразположен към този момент психически. За всичко сме виновни ние!“, каза още Балабанов.

Той припомни двата основни мотива, с които Слави Трифонов обяви, че ИТН напуска управлението – „националното предателство по отношение на Македония и това, че в държавата няма пари“.

„В живота избираш между добро и лошо. В политиката трябваше да избираме между лошото и по-малкото лошо, но ги превърнахме в еднолични хора, които искат да злоупотребяват с власт и които колкото повече ги търпим, толкова по-вредни стават(…) Те са лоши за българсктоо управление, подкрепени чрез подкупи и пари от хора, които са вглъбени за власт, хора, които действат като мутри. Да, може да сме лоши, но избрахме да сме истински“, заяви Балабанов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 12:38, 14 юни 22

Какви документи се изискват за да станеш депутат защото за един ловец сама много психо преглед медицинско и тн . нататък около 10 и нагоре

2 Анонимен 13:37, 14 юни 22

Млад, но е отвратителен още в предишните парламенти. Чист фашизоиден елемент. Първо, темата за Македония е изкуствено създадена дъвка за пишман политици, за да са по-дълго във властта. Второ, пари има, и то много. Ако, тези цървулковци от ИТН, заедно с ГЕРБ, ДПС и Възраждане, не саботираха приемането на законите, досега щяха да потекат парите от Плана за възстановяване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама