ПП е намерила част от депутатите за мнозинство

13:56, 13 юни 22 / Политика 25 2061 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„Продължаваме промяната“ е намерила част от нужния брой депутати, за да си осигури мнозинство в Народното събрание. Tова заяви в Стара Загора народният представител Атанас Михнев.

Според него Слави Трифонов е развалил диалога в коалицията по важните теми за актуализацията на бюджета и антикризисните мерки.

Петков и Василев разменят постовете си?

„За пазарене не можем да говорим, когато няма цена - нали търговският закон казва, че търговската сделка като няма цена за дадена стока е нищожна. Това, което ние пазарим, и това, за което ние се пазарим, са хора с правилната мотивация да променим България“, добави Михнев.

Във връзка с ГКПП „Капитан Андреево“ той каза, че се изправят срещу мафията. „Не на страната на мафията, която може би е плащала пари на всички досегашни политически сили, а срещу мафията и на страната на държавата. Такива хора вярваме, че ще намерим“, добави Михнев, цитиран от БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама