Трифонов отговори на Петков: Не съм бивш певец

22:08, 10 юни 22 / Политика 25 3599 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Днес един човек решил, че ще ме обиди, като ме нарече „бивш певец“. За добро или за лошо не съм бивш - продължавам да пея. Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Facebook в отговор на премиера Кирил Петков

По-рано министър-председателят направи видеообръщение към депутатите, в което заяви: „Аз вярвам, че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер. Особено ако партийният лидер е бивш певец, който най-безотговорно решава да хвърля риск върху това правителство само заради личното си его“.

Трифонов придружи публикацията си в социалната мрежа с видеоклип на една от последните си песни с „Ку-Ку бенд“. „Музиката е дело на две талантиви млади момчета. А този клип, който ви пускам, ни беше изпратен от фенове на музиката на „Ку-Ку бенд“. Нито аз, нито те са бивши“, посочи той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 23:15, 10 юни 22

Учиндолският чалгар нито е певец, нито музикант. Той е един агонизиращ сатана. Да си взема цървулковците и да бяга!

2 Анонимен 05:34, 11 юни 22

В името на България трябва да се затоплят отношенията и да се върви напред а не както е сега към разруха и връщане на нежелани хора на власт

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама