Мария Бакалова с ексклузивно участие във второто издание на семинара „Teen Power“

18:40, 02 юни 22 25 1361 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Остават броени часове до дългоочакваното второ издание на Teen Power 2.0, който тази е под надслов „Бъдещето принадлежи на теб!“.

Семинарът ще се проведе на 4 юни, събота, от 11 ч. в Международното висше бизнес училище на ул. „Винсент Ван Гог“ 7 в София. В рамките на 6 часа на сцената на Teen Power ще се качат продуцентът Маги Халваджиян, европейският рекордьор по кайтсърф Никола Абаджиев - Коки, сноубордист №1 на България – Радо Янков, създателят на Ucha.se Дарин Маджаров, един от най-успешните български актьори навън – Юлиан Костов – познат от хитовия сериал на Netflix – „Shadow and bone” и партньор на Мария Бакалова, която ще се включи в деня на своя рожден ден с ексклузивно видео послание към младите хора в България.

В Teen Power 2 „влизат“ още човекът, който запали цяла България да събира капачки с инициативата „Капачки за бъдеще“ Лазар Радков и Антони Христов – 18- годиния художествен директор на Pixar и днес основател на академията за видео игри и анимация ARC Academy. Сред участниците в Teen Power е и Максим Иванов, който прекоси Атлантическия океан само на 16 години заедно със своя баща с гребна лодка, която двамата сглобяват сами. Освен своята изключителна история по пътя на една мечта, Максим ще покаже на живо лодката НЕВЕРЕСТ, която ще акостира пред сградата в деня на ивента.

Събитието, което е посветено на младите хора на възраст от 13-19 години, е разделено на три тематични модула – „По пътя към мечтите“, „Талантът като възможност и ограничение“ и „Животът извън зоната на комфорт“. Във всеки от тях младите хора ще имат възможност да се докоснат до вдъхновяващите истории на лекторите, както и да зададат своите въпроси към тях.

Водещ на събитието е кинорежисьорът Крис Захариев, който бе сред лекторите в първото издание на Teen Power през 2021 г. А ко-водещи на събитието отново ще бъдат представители на тийнейджърите. Teen Power 2.0 ще открие зам.-кметът на Столична община г-н Мирослав Боршош, а Столична община ще представи младежката си програма „Академия за визионери“.

Освен срещите с тези невероятни личности, които ще споделят своите лични истории и път, младежите ще могат да се запознаят с нови възможности за тяхното развитие на щандовете на образователните програми за тийнейджъри Teenovator и Able mentor, както и да научат повече за света на анимацията, участвайки в безплатния workshop на ARC Academy.

Събитието Teen Power е напълно безплатно, а билетите за него вече са изчерпани. Очаква се над 300 деца от училища от София и от цялата страна да се включат в него. Поради големия интерес, организаторите на ивента предвиждат и онлайн стрийминг на живо на страницатаhttp://www.teenpower.bg, както и във Facebook страницата.

Teen Power цели да подкрепи младия човек в търсенето на смисъл и път в живота му в най-предизвикателните години на неговото тийнейджърство. „Създадохме Teen Power, за да срещнем младите хора с истински успели личности, чиито лични истории могат да бъдат пример за вдъхновение и мотивация за развитие в техния живот. Хора, които също са били тийнейджъри и също като тях са имали своите страхове и провали, но не са се отказали от своите мечти, за да бъдат днес сред лицата на успеха“, споделя Магдалена Димитрова, изпълнителен директор на Образователна група „Светлина“, организатор на събитието съвместно с Фондация „Бъдеще в Светлина“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама