Тежка катастрофа във Врачанско: Бременна жена загина на място

08:46, 26 май 22 25 1980 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Тежка катастрофа е станала във врачанското село Гложене. На място е загинала млада бременна жена.

До инцидента вчера се е стигнало след като шофьорът на лекия автомобил е загубил контрол над превозното средство и се е забил в крайпътен стълб, съобщи БНТ. 

Ударът е бил толкова силен, че бетонният стълб е пречупен на три места. Шофьорът се оказал неправоспособен. Той е откаран в МБАЛ Враца за лечение, но няма опасност за живота му.

Жертвата в катастрофата е 17-годишно момиче, бременно в шестия месец, а шофьорът е на 18 години, каза пред bTV кметът на селото Петко Петков. На кадри от пътна камера се вижда как колата се завърта и забива в стълба, а преди нея минава друг автомобил. Той предполага, че може да е имало гонка. 

Това е петият тежък пътен инцидент в този участък за последната година и половина. Миналата година, по същото време, лек автомобил буквално се заби в една от къщите, а тежкотоварен камион се преобърна в двор.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама