Георги Тошев бил шмекер като ученик

18:40, 17 май 22 25 1325 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Шмекер от класа бил журналистът Георги Тошев като ученик. Години наред телевизионният водещ минавал между капките в руското училище, в което бил приет.

Понеже не можел да запомни трудните падежи от езика на Пушкин, той измислил как да се измъква, докато го изпитват. Младият Тошев си поемал дъх точно преди да произнесе окончанието на думата и така никой не успявал да чуе дали го е уцелил или не. Понеже бил артистичен и се справял чудесно с чуждия акцент, номерът му минавал и той прелитал от клас в клас без да си дава много зор.

Наскоро на журналиста отново му се наложи да си припомни руския заради комедийната му роля му в новия сезон на сериала „Съни бийч“. Георги Тошев предизвика фурор като богатия, ексцентричен Володя Максимов, известен като Руснака, който носи лъскаво сако и ланци, и си пада по забавленията на ръба на закона в черноморския курорт.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама