Мелания Тръмп намекна, че може за втори път да стане първа дама

20:25, 16 май 22 / Свят 25 1945 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Oтвъд океана Мелания Тръмп намекна, че може за втори път да стане първа дама на Съединените щати. Тя направи това в първото си интервю, откакто напусна Белия дом - за телевизия „Фокс Нюз“. 

Откакто изгуби изборите за втори президентски мандат срещу Джо Байдън, Доналд Тръмп опипва почвата за още една кандидатура от Републиканската партия, която е силно разделена по въпроса.

Тръмп напусна Белия дом, но обеща да се върне

Освен евентуалното си завръщане в Белия дом, Мелания коментира и факта, че не е била на корицата на списание „Vogue“ като първа дама – десетилетна традиция, която беше възстановена миналата година с корица на Джил Байдън. Според нея причината за пропуска е „предубеденост“ на модното издание, пише bTV. 

Тръмп и Мелания с прощални послания

Главният редактор на американския „Vogue“ -  Анна Уинтур не веднъж е казвала,  докато Мелания бе първа дама, че няма да се появи на корицата на култовото списание. Официалният представител на съпругата на Доналд Тръмп – Стефани Гришъм в нейна защита бе коментрал преди време: „Появата на корицата на „Vogue“ не определя личността на мисис Тръмп, тя вече е била на нея много преди да стане първа дама“. Прессекретарят добави още, че Тръмп изпълнява задълженията си и „всичко, с което се занимава е много по-важно от някяква повърхностна фотосесия и корица“, съобщи CNN. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама